Ясен е победителят на Денсинг старс!След грандиозен финал с 3 танцови

...
Ясен е победителят на Денсинг старс!След грандиозен финал с 3 танцови
Коментари Харесай

Неделя Щонова и Атанас Месечков са големите победители в Денсинг старс

Ясен е спечелилият на " Денсинг старс "!

След величествен край с 3 танцови осъществявания и гласоподаване от публиката купата завоюваха Неделя Щонова и Атанас Месечков.

По този метод, откакто пловдивчанинът Владимир Зомбори завоюва " Като две капки вода " - и в още едно шоу спечелилият е родом от града под тепетата!

Финалните им осъществявания бяха извънредно завладяващи. След два танца на финала, те извършиха и танц, определен от член на журито. Публиката беше петият член на журито. След гласоподаване резултатът беше безапелационен. 

На второ място останаха Дара и Джими, а Натали и Димитър изненадващо заеха третата позиция.

Д-р Неделя Щонова e родена в Пловдив. От първи до пети клас живее със семейстото си в Мапуто, Мозамбик. Там се заражда и любовта й към пианото. Завършва междинното си обучение в Пловдив, а по-късно и Медицинския университет в родния си град. Д-р Щонова е експерт невролог и се занимава с аналитична и когнитивна психотерапия. Много години работи в Университетска болница " Св. Георги " в Пловдив. Има специализации в Ню Йорк и Париж. Член е на Европейското общество по клинична невромузикология.

Носител е на голям брой журналистически награди. През 2010 година предаване на доктор Щонова печели златна статуетка в Стокхолм и се трансформира в номер едно здравно предаване  в света на тематика захарен диабет. Става притежател и на премията " Златно перо ", в категория телевизионна публицистика.  Съавтор е на няколко книги, а през 2021 година издава и лична книга " Хвърчило към парадайса ", която е в топ 10 на най-продаваните книги за годината.

Води рубриката " Духът на здравето " в предавенето " Преди обед ".

Омъжена е и има щерка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР